Om oss

fRÅN STORA TILL SMÅ (JÄTTESMÅ) UPPDRAG.

ER WEBBYRÅ INNANFÖR TULLARNA

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så modern, stilren och funktionell hemsida som möjligt. Vår vision är att våra kunder ska se kvalité i det arbete vi utför åt dem.

Idag jobbar vi främst med kunder i Stockholmsområdet, men vi är kapabla att arbeta med dig vare sig du befinner dig i Sverige eller i Spanien! Vi kommunicerar med våra kunder från vårt kontor på Kungsholmen men kan även ta oss till er.

Hör gärna med oss vad vi kan erbjuda dig!

Kontakta oss
D

ubbel W är din webbyrå i Stockholm, vi arbetar med att ständigt ge den optimalaste servicen på alla uppdrag vi tar oss an. Vi har alltid i mål att sätta ribban högt och sätter alltid kunden i störst fokus. Vi älskar att hitta lösningar och säger alltid JA! från start till slutfört uppdrag.

VÅRA SUPERKRAFTER:
  • Alltid tillgängliga
  • Kunskap i alla områden
  • Samarbetspartner i alla möjliga hörn
  • Öga för detalj
  • Lösningar för allt

Dubbel W är en webbyrå inom reklam, media, marknadsföring, foto, film, internet och webbutveckling. Vi bedriver affärsutveckling och konsultation inom webbutveckling och marknadsföring. Vi har öga för detalj inom våra områden: marknadsföring, grafisk design, fotografering och film med mycket mer. Dina fantasier och visioner har aldrig en gräns hos oss!

"Dina fantasier och visioner har aldrig en gräns hos oss!"

vilka vi är

Vårt lilla Team

Sälj & marknadsansvarig
Armin Subasic
Fotograf
Anton Westerlund
Front end & Webbdesigner
Ajdin Subasic
Back end utvecklare
Tobias Rudin
Vår process

Hur vi jobbar med kunder

01

Strategi & Analys

Vi inleder varje uppdrag med att sätta oss ner och diskutera en strategisk plan där vi analyserar vad ert mål är samt hur vi kan anpassa vår breda kunskap till just er verksamhet.
02

Planering

Vid planering genomför vi en målgruppsanalys samt en konkurrentanalys, utifrån resultaten inleder vi tillsammans en planering över vad som skall göras. Här lyfter vi viktiga aspekter och utgår vad uppdragets huvudsakliga syfte är. Vid en planering sätter vi även projekt deadline anpassat till kundens önskemål.
03

Smygtitt & Produktion

Utifrån den strategiska analysen och planeringen sammanställer vi en mall på hur den slutgiltiga produkten skall utföras. Genom ett godkännande designförslag påbörjar vi produktionen av projektet.
04

Anpassning

Innan en lansering eller annan digital lösning skall det alltid ske under rätt förutsättningar. Tillsammans med kunden kollar vi att design, funktioner och önskade krav är genomförda. Genom en sista anpassning och godkännande av produkt minimerar vi felaktigheter och underlättar för lansering.
05

Lansering

Vid överlåtelse av projekt påbörjas ett samarbete med löpande arbete med regelbundna resurser för utveckling av den tekniska plattformen samt löpande drift och underhåll.
Arbeta med oss

Är du redo att ta nästa steg med din verksamhet?

Kontakta oss