Vanliga Frågor.

Hemsida

Kan ni bygga upp en hemsida på olika språk?

Ja, vi kan framkalla en hemsida på olika språk efter era önskemål. Vi rekommenderar att anpassa hemsidans språk efter er målgrupp, syfte och framtida marknad. Du kan även lägga till språk allt eftersomn.

Varför betala för en hemsida per månad?

Vid framkallning av hemsida, innefattar en engångskostnad för hemsidans utveckling. Vid signerat avtal binder sig kunden i x antal månader. Företaget debiteras löpande månadsvis för hemsidans drift och funktionalitet. 

Dubbel W erbjuder kunder chansen att månadsvis komma med mindre innefattande ändringar som ingår i månadsbetalningen. Vi har aktivt valt att inte debitera 850-1250 kr/h för påbörjad timme som andra konkurrenter. Istället har vi tagit fram denna typ av koncept som är väldigt uppskattat av våra kunder, kostnadseffektivt, rimligt och super bra.

Observera att ‘’ändringar’’ inte innefattar större åtgärden på hemsida såsom ny design, omstrukturering, grafisk hjälp med mer. Kontakta oss vid frågor kring vad som ingår och inte.

Vårt företag har ingen domän, kan ni registrera ett?

Absolut! Om ditt bolag är i uppstartsfasen eller är i behov av ett nytt domän hjälper vi er att registrera ett passande domän och ni förblir enskild ägare av det domänet. Därefter kan ni administrera domänet hur ni vill.

Har du ett befintligt domän?

Om ni har ett befintligt domän du inte är nöjd med så kan vi hjälpa er att byta till något ni känner är mer passande för er verksamhet utan att förlora era nuvarande kunder.

Vi vill ha personliga mailadresser, kan ni hjälpa oss med det?

Självklart kan vi hjälpa er att skapa personliga mailadresser för anställda, ledning och organisation samt eventuella info, faktura eller boknings adresser.

Vi rekommenderar starkt att redan i ett tidigt skede göra det då verksamheten utstrålar en allt mer seriös och strukturerad approach. Ni får genom detta system ett mycket bättre upplägg där ni snabbare kan se vad som är vad och undvika misstag som missade fakturor och dylikt.

Varför är det viktigt att ha en hemsida?

Har ditt företag ingen hemsida? Då bör ni ställa er frågan varför. En hemsida är dagens motsvarighet till ett visitkort. Hemsidan gör det enklare för kunder att få tillgång till din information och vad ni erbjuder dygnet runt, oavsett var hen befinner sig. En modern och funktionell webbplats öppnar nya möjligheter för dig som företagare varje dag. 

Det är ganska vanligt att mindre företag ställer sig frågan behöver vi verkligen en hemsida? Har vi budgeten för det eller inte? Vad får vi faktiskt ut av det? Vänd på myntet och se det från andra hållet! Har ni verkligen råd att inte ha en hemsida? Jämför man kostnads aspekten på en hemsida och att ständigt skicka ut reklamblad, flyers och ta ut annonser i olika mediekanaler ser man ganska snabbt att en hemsida genererar en allt mer kostnadseffektiv marknadsföring utan att behöva anstränga dig särskilt mycket. Vid en framkallning av hemsida är det endast fantasin som sätter gränserna.

Hur långt kan din fantasi ta dig?

Varför är det viktigt med en modern hemsida?

Företag som inte utnyttjar möjligheten att närvara på internet riskerar att uppfattas som omoderna och/eller oseriösa. I dagens samhälle blir digitalisering allt vanligare och därmed räknar alltid konsumenten att mötas av en snygg och fungerande hemsida. 

Genom att bemöta dina besökare med en proffsig upplevelse genererar det en bild av att ni tar ert företag på största allvar och även ser er själva som en huvudaktör i er bransch. 

Begränsa inte din verksamhet och gör det enklare för er att nå ut till en helt ny marknad. Din hemsida genererar en bredare räckvidd för folk runt om i landet. Glöm inte att hemsidan väger tungt hos konsumenter och kan vara en avgörande faktor i val av aktör. 

Välj rätt, och utnyttja möjligheten!

Vad kostar en hemsida?

En hemsidas pris kan variera beroende på vad ni har för vision för er hemsida. Framkallning av en hemsida varierar i pris beroende på hur avancerad och skräddarsydd ni vill ha den. Några faktorer som påverkar priset är verksamhetsanpassad design, antalet sidor, funktioner som du behöver, text / bildmaterial och sökoptimering. 

För att få en den bästa valutan för pengarna rekommenderar vi att vara krav specifik, tydlig och bestämd redan på förhand. Det är även bra att bestämma om du vill ta fram text och bildmaterial på egen hand eller överlämna det uppdraget till oss. 

En ‘’enklare’’ sökoptimering ingår alltid vid framkallning av hemsida hos oss. Vi erbjuder våra kunder möjlighet att addera en djupare och en mer grundläggande sökoptimering efter behov och förutsättningar.

Vi uppmanar er att ta kontakt med oss för att få en mer omfattande överblick gällande prisförslag samt våran input.

Vi har redan en hemsida, kan ni hjälpa till att bygga om delar av den?

Absolut kan vi hjälpa till med det men rekommenderar att inte bygga vidare på en befintlig sida som inte uppnår dagens standard. Det kan resultera i sämre resultat vilket då leder till en större kostnad och längre uppbyggnadstid. Däremot kan vi hjälpa er att uppdatera samt förbättra sidan till senaste nytt. Det bygger som tidigare nämnt dock på hur pass genomtänkt och välstrukturerad er befintliga webbplats är.

Hur får man fler kunder till sin hemsida/webshop ?

Denna fråga är något vi får in dagligen, hur man få fler besökare/kunder på ens hemsida? Detta är oerhört svårt att besvara då det beror på att ämnet är extremt invecklat och skiljer sig från fall till fall.  

En bra början är en modern och väl kodad hemsida som skiljer sig från det gamla vanliga, kompletterat med värdefullt innehåll. 

Text är något vi tjatar om ständigt! En hemsida bör ha ett innehåll utöver design och bilder. Som sagt skall hemsidan innefatta värdefullt innehåll som i sin tur resulterar i bättre SEO som hjälper er på traven att synas mer. 

I alla fall har inte hemsidan någon betydelse, då många väljer att använda sig utav sociala medier beroende på verksamhet eller bransch. Vi rekommenderar att man hittar någon typ av balans i det hela och har en tydlig tråd i alla dessa kanaler som ska utstråla ert bolag samt eran vision. Viktigt är att detta hålls på en och samma nivå. Innehållet ska även vara representabelt och reflektera er så sanningsenligt som möjligt.

Hur kan vi förbättra vår befintliga hemsidas användarupplevelse?

Användarupplevelse lämnar ett stort intryck hos kunden. Att första intrycket är något positivt är något att verkligen ta till vara på. Med hjälp av Dubbelw’s kunskap kommer vi se till att användarupplevelsen är på topp. 

Dagens konsumenter är vana vid att webbplatsen är optimerade och anpassade för deras användning. Därav är det viktigt att uppfylla dessa krav. En användare som möts av en segstartad hemsida kommer sannolikt inte att återvända utan istället tappa tålamodet och vända sig till någon annan. 

Vi på Dubbelw ser till att webbplatsen är anpassad för såväl större skärmar som mindre, t.ex en telefon. Vi tillämpar en responsiv design som är enkel och tydlig för användaren. Vi ser även till att er webbplats är snabb, smidig och felfri.

Vi anpassar webbplatsen till era konsumenter samt enligt senaste ’’kraven’’.

Kan jag uppdatera min hemsida själv när den är klar?

Ja, Dubbelw brukar i vanliga fall sköta all typ av uppdatering och drift. Vid vissa tillfällen önskar kunden möjligheten att själv kunna göra ändringar och/eller uppdateringar på egen hand. Detta är något som självklart finns som alternativ hos oss. 

Vi sätter upp en admin profil som enkelt går att hantera genom att logga in på de skapade kontot. Här kan ni själva ändra allt från text till bild och så mycket mer!

Grafisk Design

Vi har ingen logga, kan ni göra en?

Dubbel w är en webbyrå som finns här för att hjälpa till med lite allt möjligt. Vi sysslar med främst grafisk design, webbdesig och fotografering men försöker alltid att skräddarsy våra tjänster efter era behov. Vi hjälper er att framkalla en modern och tidlös logotyp anpassad till just ert företag. 

En bra logga är oerhört viktigt för ert företag. Loggan finns till för att förmedla företagets namn på ett attraherande sätt. Logotypen ska innefatta ett budskap samt ha en tydlig  igenkänningsfaktor för befintliga och nya kunder. En korrekt illustrerad logga kommer att generera uppmärksamhet och ska vara anpassad till olika användningsområden som till exempel Instagram, produkter, reklam och allt inom eran företagsprofil. En bra logga är A och O för ert företag.

Kan man anlita Dubbel W för en ny företagsprofil, ny logo och nya texter?

Vi på Dubbel W tar oss an alla typer av uppdrag. Vi värdesätter företagsprofilering oerhört högt! Vi anser att detta är en viktig aspekt i ett bolag. Det räcker inte att ‘’bara’’ ha en grafisk profil eller en företagsprofil. Det gäller att bolaget framförallt skapar en tidlös logotyp som skall signalera eran verksamhet och utstråla vad ni står för och framförallt förmedla ert företags identitet. 

Det är viktigt att ha en profil som innefattar en röd tråd. Framför allt ska den vara tydlig och lätt att känna igen i alla typer av kanaler. Genom en korrekt och anpassad profil upplevs ert varumärke som en allt mer seriös aktör, som i sin tur underlättar för kunder att komma ihåg samt känna igen er.

Hur vill du att ditt företag skall uppfattas? Hur vill ni förvalta er image? Företagets profil är något många förbiser och förekommer oftast hos större bolag. Det är viktigt att i ett tidigt skede skapa en hållbar och tydlig riktlinje. Företagsprofil kan innefatta olika aspekter beroende på verksamhet.

Kontakta oss för förslag om profil anpassning till eran verksamhet, vi erbjuder diverse profil utformningar. 

SEO

Hur syns man som företag på google?

Knuffa ner konkurrenterna genom en mängd olika faktorer. Google är ett exceptionellt verktyg som bör användas men på rätt sätt. Vi hjälper er att öka trafiken på eran webbplats samt förbättra er google my business profil. 

Att synas på Google är helt gratis, detta är en möjlighet som ni bör ta till vara på! Att bara finnas på Google räcker inte långt, ni förblir en i mängden. Dubbelw erbjuder en rad olika möjligheter till att förvandla lokala sökningar till konsumenter. Här är det viktigt att i ett tidigt skede bygga upp eran profil till en seriös och informativ sida. 

Med hjälp av våran kunskap inom Google och SEO, ser vi till att knuffa ner konkurrenterna samt modernisera och förenkla verksamheten med nya bilder, uppfräschning och nutida krav på information.

Vad är egentligen Google Ads?

Google Ads är ett online annonserings verktyg för er företagare där ni kan använda hjälpmedlet för att marknadsföra era produkter och tjänster till en kostnad. Här betalar ni kostnad per klick som kan resultera i större summor. 

Varför betala för trafik på hemsidan när du kan nå samma resultat genom korrekt SEO optimering och en bra utformad hemsida?

Vi på Dubbelw rekommendera 9 av 10 gånger att inte använda sig utav Google Ads, vi anser att dessa resultat kan nås med hjälp av ovanstående nämnda medel. Investera budgeten på annat! Som tex: SEO, webbutveckling, content och medel som kan bidra till en organiskt bra resultat.

Låt hemsidan talar för sig själv.

Vilka faktorer påverkar SEO?

Det finns olika typer av faktorer som kan påverka SEO, hårddrar man det så går det att dela SEO i två olika delar. Den tekniska samt den innehålls drivna SEO:

-Innehållsdriven SEO:

Innehållsdriven optimering innefattar en allt mer bearbetat, strukturerat och optimerat innehåll utav text och bilder. 

-Teknisk SEO:

Den tekniska delen är en huvudsaklig faktor där du måste förgylla google och dess sökrobotar med korrekt information. Genom att uppfylla Googles sökrobotars krav hjälper du den att navigera enklare till bifogade länkar samt underlättar för indexering av information. I den tekniska delen av SEO är huvudsyftet att sidan skall laddas snabbt, vara mobilanpassad och innehålla felfri kodning. Med andra ord skall hemsidan vara snabb, strukturerad, korrekt och innehålla värdefull information. 

Kan ni sökmotoroptimera vår hemsida?

Ja, vi genomför sökoptimering av hemsida efter era önskemål och krav. Detta är något som kan adderas i framkallning av ny hemsida samt i ett senare skede.

Hur skriver man bäst text?

Att skriva rätt och bra text till din hemsida är inte alltid lika enkelt om man kan tro. Text skall innefatta ord som upplyser och fångar kundens intresse som i sin tur skall resultera i interaktion, besökare och försäljning. 

Inte nog med att intresse skall väckas, så ska även texten gillas av Google. Det är vad man som företag vill uppnå. Att hitta en balans i textskrivandet som skall generera i optimering och resultat.  

Dubbelw definierar syftet med eran hemsida, och genomgår en målgruppsundersökning. Vi anpassar text efter eran verksamhet, lyfter fram de viktiga aspekterna med tydliga call to actions, rubriker och ser till att anpassa text till era besökare. 

Söker ni efter hjälp med copywriting? Kontakta oss så ser vi till att hjälpa er med det.

Vad är text optimering?

Som webbyrå finner vi denna aspekt oerhört viktig, med hjälp av våra kunskaper kan vi förvandla dina ord till sökträffar. Text Optimering handlar rättare sagt om kvalitet och SEO träffsäkerhet. Vi hjälper er att öka era chanser till att synas på google med en välskriven och kvalitativ text. Som i sin tur får dina besökare mer intresserad av er verksamhet. SEO är A och O när det kommer till uppbyggnad av hemsida och digital marknadsföring.

Hur ofta behöver man byta bilder på google?

Många företag begår misstaget att lätt glömma bort google. Se till att inte vara en av dom! 

I och med att google är en gratis plattform som ger er möjligheten att utnyttja dess tjänster rekommenderar vi på Dubbelw att ta till vara på denna möjlighet.

Vid en bokning av fotografering ser vi till att det finns en bildbank för er att använda på olika typer av plattformar. Här ser vi även till att ladda upp så mycket som möjligt på Google, för att kunna visa befintliga samt nya konsumenter er verksamhet. 

Att ha en bra Google profil kan vara den avgörande faktorn till att en kund väljer just er till skillnad från en konkurrent med en mindre uppdaterad och ingående profil.

Vill du veta hur ni syns bäst på Google? Kontakta oss så berättar vi mer.


Tips

Hur lyckas man bäst på Sociala medier?

Detta är en fråga företag oftast ställer, en värld som många har svårt att förstå sig på. Idag finns det oerhört många sociala plattformar att vända sig till. Problemet är oftast att du själv måste hitta en strategi och bekanta dig med systemet. 

Sociala medier är en viktig faktor i din marknadsföring samt för företagets image. Här kan du snabbt och enkelt skapa din målgrupp och få specifikt det du vill. Vi rekommenderar att använnda sig utav Facebook, Instagram och Twitter. Dessa kanaler är kostnadsfria för dig att registrera sig på och har en otrolig spridningseffekt. 

Här gäller det att ta inspiration av andra och skapa din egna bild, samt sätta standarden för er och konsumenter. Hitta rätt typ av content och få din verksamhet att utstråla kreativitet.  

En bild säger mer än 1000 ord!


Alla Frågor

Kan ni bygga upp en hemsida på olika språk?

Ja, vi kan framkalla en hemsida på olika språk efter era önskemål. Vi rekommenderar att anpassa hemsidans språk efter er målgrupp, syfte och framtida marknad. Du kan även lägga till språk allt eftersomn.

Varför betala för en hemsida per månad?

Vid framkallning av hemsida, innefattar en engångskostnad för hemsidans utveckling. Vid signerat avtal binder sig kunden i x antal månader. Företaget debiteras löpande månadsvis för hemsidans drift och funktionalitet. 

Dubbel W erbjuder kunder chansen att månadsvis komma med mindre innefattande ändringar som ingår i månadsbetalningen. Vi har aktivt valt att inte debitera 850-1250 kr/h för påbörjad timme som andra konkurrenter. Istället har vi tagit fram denna typ av koncept som är väldigt uppskattat av våra kunder, kostnadseffektivt, rimligt och super bra.

Observera att ‘’ändringar’’ inte innefattar större åtgärden på hemsida såsom ny design, omstrukturering, grafisk hjälp med mer. Kontakta oss vid frågor kring vad som ingår och inte.

Vårt företag har ingen domän, kan ni registrera ett?

Absolut! Om ditt bolag är i uppstartsfasen eller är i behov av ett nytt domän hjälper vi er att registrera ett passande domän och ni förblir enskild ägare av det domänet. Därefter kan ni administrera domänet hur ni vill.

Har du ett befintligt domän?

Om ni har ett befintligt domän du inte är nöjd med så kan vi hjälpa er att byta till något ni känner är mer passande för er verksamhet utan att förlora era nuvarande kunder.

Vi vill ha personliga mailadresser, kan ni hjälpa oss med det?

Självklart kan vi hjälpa er att skapa personliga mailadresser för anställda, ledning och organisation samt eventuella info, faktura eller boknings adresser.

Vi rekommenderar starkt att redan i ett tidigt skede göra det då verksamheten utstrålar en allt mer seriös och strukturerad approach. Ni får genom detta system ett mycket bättre upplägg där ni snabbare kan se vad som är vad och undvika misstag som missade fakturor och dylikt.

Vi har ingen logga, kan ni göra en?

Dubbel w är en webbyrå som finns här för att hjälpa till med lite allt möjligt. Vi sysslar med främst grafisk design, webbdesig och fotografering men försöker alltid att skräddarsy våra tjänster efter era behov. Vi hjälper er att framkalla en modern och tidlös logotyp anpassad till just ert företag. 

En bra logga är oerhört viktigt för ert företag. Loggan finns till för att förmedla företagets namn på ett attraherande sätt. Logotypen ska innefatta ett budskap samt ha en tydlig  igenkänningsfaktor för befintliga och nya kunder. En korrekt illustrerad logga kommer att generera uppmärksamhet och ska vara anpassad till olika användningsområden som till exempel Instagram, produkter, reklam och allt inom eran företagsprofil. En bra logga är A och O för ert företag.

Kan man anlita Dubbel W för en ny företagsprofil, ny logo och nya texter?

Vi på Dubbel W tar oss an alla typer av uppdrag. Vi värdesätter företagsprofilering oerhört högt! Vi anser att detta är en viktig aspekt i ett bolag. Det räcker inte att ‘’bara’’ ha en grafisk profil eller en företagsprofil. Det gäller att bolaget framförallt skapar en tidlös logotyp som skall signalera eran verksamhet och utstråla vad ni står för och framförallt förmedla ert företags identitet. 

Det är viktigt att ha en profil som innefattar en röd tråd. Framför allt ska den vara tydlig och lätt att känna igen i alla typer av kanaler. Genom en korrekt och anpassad profil upplevs ert varumärke som en allt mer seriös aktör, som i sin tur underlättar för kunder att komma ihåg samt känna igen er.

Hur vill du att ditt företag skall uppfattas? Hur vill ni förvalta er image? Företagets profil är något många förbiser och förekommer oftast hos större bolag. Det är viktigt att i ett tidigt skede skapa en hållbar och tydlig riktlinje. Företagsprofil kan innefatta olika aspekter beroende på verksamhet.

Kontakta oss för förslag om profil anpassning till eran verksamhet, vi erbjuder diverse profil utformningar. 

Hur syns man som företag på google?

Knuffa ner konkurrenterna genom en mängd olika faktorer. Google är ett exceptionellt verktyg som bör användas men på rätt sätt. Vi hjälper er att öka trafiken på eran webbplats samt förbättra er google my business profil. 

Att synas på Google är helt gratis, detta är en möjlighet som ni bör ta till vara på! Att bara finnas på Google räcker inte långt, ni förblir en i mängden. Dubbelw erbjuder en rad olika möjligheter till att förvandla lokala sökningar till konsumenter. Här är det viktigt att i ett tidigt skede bygga upp eran profil till en seriös och informativ sida. 

Med hjälp av våran kunskap inom Google och SEO, ser vi till att knuffa ner konkurrenterna samt modernisera och förenkla verksamheten med nya bilder, uppfräschning och nutida krav på information.

Varför är det viktigt att ha en hemsida?

Har ditt företag ingen hemsida? Då bör ni ställa er frågan varför. En hemsida är dagens motsvarighet till ett visitkort. Hemsidan gör det enklare för kunder att få tillgång till din information och vad ni erbjuder dygnet runt, oavsett var hen befinner sig. En modern och funktionell webbplats öppnar nya möjligheter för dig som företagare varje dag. 

Det är ganska vanligt att mindre företag ställer sig frågan behöver vi verkligen en hemsida? Har vi budgeten för det eller inte? Vad får vi faktiskt ut av det? Vänd på myntet och se det från andra hållet! Har ni verkligen råd att inte ha en hemsida? Jämför man kostnads aspekten på en hemsida och att ständigt skicka ut reklamblad, flyers och ta ut annonser i olika mediekanaler ser man ganska snabbt att en hemsida genererar en allt mer kostnadseffektiv marknadsföring utan att behöva anstränga dig särskilt mycket. Vid en framkallning av hemsida är det endast fantasin som sätter gränserna.

Hur långt kan din fantasi ta dig?

Varför är det viktigt med en modern hemsida?

Företag som inte utnyttjar möjligheten att närvara på internet riskerar att uppfattas som omoderna och/eller oseriösa. I dagens samhälle blir digitalisering allt vanligare och därmed räknar alltid konsumenten att mötas av en snygg och fungerande hemsida. 

Genom att bemöta dina besökare med en proffsig upplevelse genererar det en bild av att ni tar ert företag på största allvar och även ser er själva som en huvudaktör i er bransch. 

Begränsa inte din verksamhet och gör det enklare för er att nå ut till en helt ny marknad. Din hemsida genererar en bredare räckvidd för folk runt om i landet. Glöm inte att hemsidan väger tungt hos konsumenter och kan vara en avgörande faktor i val av aktör. 

Välj rätt, och utnyttja möjligheten!

Vad kostar en hemsida?

En hemsidas pris kan variera beroende på vad ni har för vision för er hemsida. Framkallning av en hemsida varierar i pris beroende på hur avancerad och skräddarsydd ni vill ha den. Några faktorer som påverkar priset är verksamhetsanpassad design, antalet sidor, funktioner som du behöver, text / bildmaterial och sökoptimering. 

För att få en den bästa valutan för pengarna rekommenderar vi att vara krav specifik, tydlig och bestämd redan på förhand. Det är även bra att bestämma om du vill ta fram text och bildmaterial på egen hand eller överlämna det uppdraget till oss. 

En ‘’enklare’’ sökoptimering ingår alltid vid framkallning av hemsida hos oss. Vi erbjuder våra kunder möjlighet att addera en djupare och en mer grundläggande sökoptimering efter behov och förutsättningar.

Vi uppmanar er att ta kontakt med oss för att få en mer omfattande överblick gällande prisförslag samt våran input.

Vad är egentligen Google Ads?

Google Ads är ett online annonserings verktyg för er företagare där ni kan använda hjälpmedlet för att marknadsföra era produkter och tjänster till en kostnad. Här betalar ni kostnad per klick som kan resultera i större summor. 

Varför betala för trafik på hemsidan när du kan nå samma resultat genom korrekt SEO optimering och en bra utformad hemsida?

Vi på Dubbelw rekommendera 9 av 10 gånger att inte använda sig utav Google Ads, vi anser att dessa resultat kan nås med hjälp av ovanstående nämnda medel. Investera budgeten på annat! Som tex: SEO, webbutveckling, content och medel som kan bidra till en organiskt bra resultat.

Låt hemsidan talar för sig själv.

Vi har redan en hemsida, kan ni hjälpa till att bygga om delar av den?

Absolut kan vi hjälpa till med det men rekommenderar att inte bygga vidare på en befintlig sida som inte uppnår dagens standard. Det kan resultera i sämre resultat vilket då leder till en större kostnad och längre uppbyggnadstid. Däremot kan vi hjälpa er att uppdatera samt förbättra sidan till senaste nytt. Det bygger som tidigare nämnt dock på hur pass genomtänkt och välstrukturerad er befintliga webbplats är.

Hur får man fler kunder till sin hemsida/webshop ?

Denna fråga är något vi får in dagligen, hur man få fler besökare/kunder på ens hemsida? Detta är oerhört svårt att besvara då det beror på att ämnet är extremt invecklat och skiljer sig från fall till fall.  

En bra början är en modern och väl kodad hemsida som skiljer sig från det gamla vanliga, kompletterat med värdefullt innehåll. 

Text är något vi tjatar om ständigt! En hemsida bör ha ett innehåll utöver design och bilder. Som sagt skall hemsidan innefatta värdefullt innehåll som i sin tur resulterar i bättre SEO som hjälper er på traven att synas mer. 

I alla fall har inte hemsidan någon betydelse, då många väljer att använda sig utav sociala medier beroende på verksamhet eller bransch. Vi rekommenderar att man hittar någon typ av balans i det hela och har en tydlig tråd i alla dessa kanaler som ska utstråla ert bolag samt eran vision. Viktigt är att detta hålls på en och samma nivå. Innehållet ska även vara representabelt och reflektera er så sanningsenligt som möjligt.

Hur kan vi förbättra vår befintliga hemsidas användarupplevelse?

Användarupplevelse lämnar ett stort intryck hos kunden. Att första intrycket är något positivt är något att verkligen ta till vara på. Med hjälp av Dubbelw’s kunskap kommer vi se till att användarupplevelsen är på topp. 

Dagens konsumenter är vana vid att webbplatsen är optimerade och anpassade för deras användning. Därav är det viktigt att uppfylla dessa krav. En användare som möts av en segstartad hemsida kommer sannolikt inte att återvända utan istället tappa tålamodet och vända sig till någon annan. 

Vi på Dubbelw ser till att webbplatsen är anpassad för såväl större skärmar som mindre, t.ex en telefon. Vi tillämpar en responsiv design som är enkel och tydlig för användaren. Vi ser även till att er webbplats är snabb, smidig och felfri.

Vi anpassar webbplatsen till era konsumenter samt enligt senaste ’’kraven’’.

Vilka faktorer påverkar SEO?

Det finns olika typer av faktorer som kan påverka SEO, hårddrar man det så går det att dela SEO i två olika delar. Den tekniska samt den innehålls drivna SEO:

-Innehållsdriven SEO:

Innehållsdriven optimering innefattar en allt mer bearbetat, strukturerat och optimerat innehåll utav text och bilder. 

-Teknisk SEO:

Den tekniska delen är en huvudsaklig faktor där du måste förgylla google och dess sökrobotar med korrekt information. Genom att uppfylla Googles sökrobotars krav hjälper du den att navigera enklare till bifogade länkar samt underlättar för indexering av information. I den tekniska delen av SEO är huvudsyftet att sidan skall laddas snabbt, vara mobilanpassad och innehålla felfri kodning. Med andra ord skall hemsidan vara snabb, strukturerad, korrekt och innehålla värdefull information. 

Kan ni sökmotoroptimera vår hemsida?

Ja, vi genomför sökoptimering av hemsida efter era önskemål och krav. Detta är något som kan adderas i framkallning av ny hemsida samt i ett senare skede.

Hur lyckas man bäst på Sociala medier?

Detta är en fråga företag oftast ställer, en värld som många har svårt att förstå sig på. Idag finns det oerhört många sociala plattformar att vända sig till. Problemet är oftast att du själv måste hitta en strategi och bekanta dig med systemet. 

Sociala medier är en viktig faktor i din marknadsföring samt för företagets image. Här kan du snabbt och enkelt skapa din målgrupp och få specifikt det du vill. Vi rekommenderar att använnda sig utav Facebook, Instagram och Twitter. Dessa kanaler är kostnadsfria för dig att registrera sig på och har en otrolig spridningseffekt. 

Här gäller det att ta inspiration av andra och skapa din egna bild, samt sätta standarden för er och konsumenter. Hitta rätt typ av content och få din verksamhet att utstråla kreativitet.  

En bild säger mer än 1000 ord!


Hur skriver man bäst text?

Att skriva rätt och bra text till din hemsida är inte alltid lika enkelt om man kan tro. Text skall innefatta ord som upplyser och fångar kundens intresse som i sin tur skall resultera i interaktion, besökare och försäljning. 

Inte nog med att intresse skall väckas, så ska även texten gillas av Google. Det är vad man som företag vill uppnå. Att hitta en balans i textskrivandet som skall generera i optimering och resultat.  

Dubbelw definierar syftet med eran hemsida, och genomgår en målgruppsundersökning. Vi anpassar text efter eran verksamhet, lyfter fram de viktiga aspekterna med tydliga call to actions, rubriker och ser till att anpassa text till era besökare. 

Söker ni efter hjälp med copywriting? Kontakta oss så ser vi till att hjälpa er med det.

Vad är text optimering?

Som webbyrå finner vi denna aspekt oerhört viktig, med hjälp av våra kunskaper kan vi förvandla dina ord till sökträffar. Text Optimering handlar rättare sagt om kvalitet och SEO träffsäkerhet. Vi hjälper er att öka era chanser till att synas på google med en välskriven och kvalitativ text. Som i sin tur får dina besökare mer intresserad av er verksamhet. SEO är A och O när det kommer till uppbyggnad av hemsida och digital marknadsföring.

Hur ofta behöver man byta bilder på google?

Många företag begår misstaget att lätt glömma bort google. Se till att inte vara en av dom! 

I och med att google är en gratis plattform som ger er möjligheten att utnyttja dess tjänster rekommenderar vi på Dubbelw att ta till vara på denna möjlighet.

Vid en bokning av fotografering ser vi till att det finns en bildbank för er att använda på olika typer av plattformar. Här ser vi även till att ladda upp så mycket som möjligt på Google, för att kunna visa befintliga samt nya konsumenter er verksamhet. 

Att ha en bra Google profil kan vara den avgörande faktorn till att en kund väljer just er till skillnad från en konkurrent med en mindre uppdaterad och ingående profil.

Vill du veta hur ni syns bäst på Google? Kontakta oss så berättar vi mer.


Kan jag uppdatera min hemsida själv när den är klar?

Ja, Dubbelw brukar i vanliga fall sköta all typ av uppdatering och drift. Vid vissa tillfällen önskar kunden möjligheten att själv kunna göra ändringar och/eller uppdateringar på egen hand. Detta är något som självklart finns som alternativ hos oss. 

Vi sätter upp en admin profil som enkelt går att hantera genom att logga in på de skapade kontot. Här kan ni själva ändra allt från text till bild och så mycket mer!

Har du någon fråga?

Kontakta oss

Vid frågor och funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss. Vi besvarar gärna era frågor.

Sibyllegatan 47,
114 42 Stockholm

+46 73 505 02 01
info@dubbelw.se

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.