Tornfrakt AB

Om uppdraget

Dubbelw valdes till huvudpartner för en allt mer modernare och avancerad website satsing rörande åkeriet Tornfrakt AB. Tornfrakt var ute efter en allt mer modernare hemsida och en layout som skulle anpassas efter deras behov och önskemål. Det skulle vara enkelt och smidigt att lokalisera sig runt på hemsidan och hitta det du är ute efter. Tillsammans med Tornfrakt och dess team kunde vi designa, utveckla den tekniska plattformen samt löpande ta hand om drift och underhåll. Här anpassade vi hemsidan för deras målgrupp samt tema vilket är vitt och rött inom transport och åkeri. Vi satsade en hel del på designen som skulle ge en allt mer smidigare, enklare och ren känsla. Tornfrakts fokus var främst att man enkelt skulle kunna hitta hit, spana in deras vagnpark samt ta i kontakt med ansvariga för att fullfölja sina önskemål. Utöver detta hanterade vi deras SEO optimering för att dom ständigt skall kunna nå ut till befintliga samt nya kunder.

Live hemsida
Kategori
Hemsida
Kund
Tornfrakt AB
Publicerad
August 2019

Året var 1988 då den 25 åriga Peter Fredricsson startade och grundade Tornfrakt AB. Peters historia är oerhört intressant och inspirations väckande för alla oss där ute. Peter körde och skötte verksamheten alldeles själv från 1988 fram tills 1997 innan han började med att anställa.

Idag har Tornfrakt expanderats oerhört mycket. Tornfrakt har idag rullat på våra vägar i 32 år. Idag har de över 40 stycken anställda och över 70 stycken rullande enheter. De erbjuder alltifrån skåpbilar, kranbilar, budbilar till dragbilar. Tornfrakt kör framförallt med de mest exklusiva märkena som Scania, Volvo och Mercedes. De håller alltid en ny och fräsch vagnpark.

Tornfrakt är väl medvetna om miljökraven och tar det på största allvar. De följer deras miljökrav och byter ut alla fordon var femte år, för att hålla vagnparken så modern och miljövänlig som möjligt.

Vi har nog alla sett en Tornfrakt lastbil köra på våra vägar, då deras kännedom oftast är vita med röda detaljer.

Vill du se mer?

Kolla våra andra projekt

Om oss

Vill du läsa lite om oss?

Kontakta oss

Låt oss samarbeta med er :)