Reyn

Om uppdraget

DubbelW valdes till huvudpartner för hela website satsning rörande artisten Reyns design, teknisk plattform samt löpande drift och underhåll. Här satsade vi på Reyns profil där bland annat nya låtar och befintliga låtar skall vara i fokus för ökad trafik på både hemsidan, Youtube och främst Spotify. DubbelW fokuserar på att ständigt uppdatera senaste nytt gällande streams, publicitet samt visa fans och omgivningen nuvarande och kommande spelningar. (REYN.SE är inte publicerad för tillfället då vi har några finjusteringar kvar.)

Live hemsida
Kategori
Hemsida
Kund
Reyn
Publicerad
February 2020

Reyn är framtidens artist, en artist som balanserar artistisk hunger med så mycket ärlighet, hjärta och känsla. Men framförallt så sjunger han som en gud, han har en fantastisk kontroll och lekfullhet över rösten. Skriver P3:s musikredaktörer.

Hiphop-artisten Reyn som gick från helt okänt till miljoner streams på några månader. Efter en mängd hypade funktioner och populära blandningar, trappade den svenska hip-hop konstnären Reyn sin debut singel “Lowkey” 2018. Singeln fortsatte att tjäna över en miljon streams och katapulterade Reyn till den internationella hiphop-scenen.

Framstegen som gjort av Reyn är oerhört tilltalande, han började med musik för sex år sedan och har redan visat fram sina fötter för oss alla. Reyn har regelbundet följt upp framgången med sina verk där han fortsätter att arbeta med sin kontrollerande sinne och lekfullheten över sin röst.

Reyn lämnade gymnasiet när han enbart var femton år, han befann sig på en vägkorsning. Han kunde lätt ha valt samma väg som sin bror och far, men han visste exakt hur och var det skulle sluta. I stället ledde ödet honom till producenten Picasso On The Beat: s studio i Årsta, och plötsligt blev allt uppenbart. Reyns val blev musiken.

Om oss

Vill du läsa lite om oss?

Kontakta oss

Låt oss samarbeta med er :)