Paesano Italiano

Om uppdraget

DubbelW valdes till huvudpartner för hela website satsning rörande den nyöppnade restaurangen Paesano Italiano, teknisk plattform samt löpande drift och underhåll. Syftet med hemsidan var att ge besökaren en varm och tilltalande hemsida. Med en fräsch och stilren hemsida komplimenterade vi det med en matchande logotyp.

Live hemsida
Kategori
Hemsida
Kund
Paesano Italiano
Publicerad
December 2019

Restaurang Paesano är först som tar med äkta, traditionell Napolitansk Pizza även mer känt som Verace Pizza till Uppsala. Paesano är något för alla, en modern italiensk restaurang som är certifierad för äkta napolitansk pizza. Med erfarna italienska kockar erbjuder de en meny med helt unika och läckra rätter som är perfekta för en middag med vänner, arbetskollegor eller familjen med en riktig italienskt smak och känsla.

Paesano väljer ut de finaste råvarorna av egna favoriter. Deras pizza är en hybridjäst och surdegs beständig deg som har jäst i över 48 timmar. Den långa korrektur tiden tillsammans med tillagningen vid en intensiv värme på 500°C ger en fuktig, lätt, mjuk, smältbar skorpa som är aromatisk och läcker. Pizza Napoletano som tillverkningsmetod och namn Verace Pizza är idag skyddad av båda EU och Neapels Kommun. I Neapel tar man sin pizza på absolut största allvar vilket även Paesano gör.


Vill du se mer?

Kolla våra andra projekt

Om oss

Vill du läsa lite om oss?

Kontakta oss

Låt oss samarbeta med er :)