Bäckstrands Trailer AB

Om uppdraget

Dubbelw valdes till huvudpartner för en enklare website satsing rörande specialtransportören Bäckstrand Trailer AB. Bäckstrands behövde främst en enklare hemsida för konsumenter att förstå. Det skall vara enkelt och röra sig på hemsidan och hitta det du är ute efter. Tillsammans med Bäckstrands och deras team kunde vi designa, utveckla den tekniska plattformen samt löpande ta hand om drift och underhåll. Här anpassade vi hemsidan för deras målgrupp samt tema vilket är specialtransport. Vi satsade en hel del på designen som skulle vara smidig, enkel och ren. Bäckstrands fokus var främst att förare skulle kunna fylla i sina dagliga blanketter samt att du som kund skulle kunna hitta hit och boka en transport. Utöver detta hanterade vi deras SEO optimering för att dom ständigt skall kunna nå ut till befintliga samt nya kunder.

Live hemsida
Kategori
Hemsida
Kund
Bäckstrands Trailer AB
Publicerad
June 2019

Bäckstrands Trailer AB har funnits för er sedan år 2006. Verksamheten började med 2 stycken maskintrailer, idag 14 år senare har dem över 10 stycken ekipage. Bäckstrands Trailer AB är beläget i Länna strax söder om Stockholm.

Bäckstrands är ett växande företag och utökar sig mer och mer på de svenska vägarna. Inte nog med det så utför dom maskin och specialtransporter runt om i hela landet samt i övriga Europa. Inget är i dagsläget för litet eller för stort för Bäckstrands Trailer AB dom kan alltid hitta rätt lösning för just ditt uppdrag i och med deras goda samarbete med andra transportörer.

Bland dess kunder finns allt från privatpersoner, småföretagare till några av Sveriges största och ledande företag.

Bäckstrands har flertals ekipage och idag består deras vagnpark av bland annat:

  • Kranbilar med släp
  • Bodbil med släp
  • Lastväxlare med släp
  • Jumbotrailers
  • Maskintrailers
  • Dollytrailer
  • Varningsbilar och Vägtransportledare
  • Hjullastare (L60) med div redskap

Vill du se mer?

Kolla våra andra projekt

Om oss

Vill du läsa lite om oss?

Kontakta oss

Låt oss samarbeta med er :)